ntuurkrachtig jij

Sit’n Walk sessies

s

s

 

Ervaar de innerlijke stilte

en kom van daaruit weer in beweging 

Sit’n Walk Sessies 

Ervaar hoe je mindful kunt ‘zitten en lopen’ om dichtbij jezelf, je vragen, je diepste visualisaties te komen. 

Je wordt midden in de natuur verwelkomd. We starten met de intenties die je meeneemt naar de Sit’n Walk sessie. Met enkele ademhalings- en beweegoefeningen breng je je hoofd en lichaam tot rust en bereid je je voor op het volle gewaar zijn van jezelf, temidden van de natuur, waar jij deel van bent. 

Je zoekt een plek in de buurt van de startlocatie en neemt daar plaats, op een kussen, picknickkleedje of dekentje. Je richt je zintuigen op alles wat om je heen is en keert vervolgens naar binnen. Daarna kom je in beweging en wandel je in stilte terug naar de startlocatie. Daar lopen we samen nog even in stilte door. We sluiten gezamenlijk af met een affirmatie die past bij het moment.

Natuurlijk off-line

We zijn drie uur lang in de natuur aanwezig, ongeacht de weersomstandigheden (behalve bij onweer). Dit betekent een uitdaging én een ware onderdompeling in wat de natuur ons op dat moment geeft. In die tijd laat je je niet afleiden door de wereld die via je telefoon naar binnen wil komen; je gaat even helemaal off-line. Je ontvangt enkele dagen vooraf een lijstje met praktische tips en suggesties. 

Na afloop van de Sit ’n Walk Sessie ontvang je aandachts- en ademhalingsoefeningen, die je in je eigen omgeving kunt doen. 

Aanmelden voor

een Sit’n Walk Sessie

stil naar binnen keren en weer in beweging komen